top of page

UDSTILLINGER

Vi sørger ikke blot for at bringe bæredygtig funktionalitet ind i dit hjem eller din virksomhed, vi vægter ligeledes æstetikken af vores produkter særdeles højt. Derfor har vi været inviteret til at udstille et par gange som du kan læse meget mere om herunder. Er du interesseret i den mere eksperimenterende og kunstneriske side af A Circular Design Studio, kan du se og læse om vores værker på knappen nedenfor.

OL I TOKYO 2020/2021

Y67A1879-19.jpg

Udstilling i Den danske pavillion.

I 2020 blev vi i første omgang inviteret til at udstille ved OL i Tokyo i den danske delegerings pavillon. På grund af Corona blev vores deltagelse flyttet til 2021, men deltagelsen blev desværre endeligt aflyst. Vi skulle have lavet et stort værk af vores fliser til at dekorere og inspirere gæsterne og vise Danmark fra vores smukkeste og grønneste side.

REFLOW VEJLE

Slice of Grapefruit

Udstilling om cirkularitet

Vores skulptur 0.1 er kommet vidt omkring og har senest været på besøg i Vejle, hvor de afholdt et arrangement om cirkularitet.

3 DAYS OF DESIGN

3daysofdesign.jpg

Cirkulær særudstilling

I august 2020 var vi inviteret til at udstille til 3 days of design ved deres cirkulære arrangement. Med os havde vi et podie dekoreret med fliser samt vores skulptur 0.1. Det var en helt speciel oplevelse for et blot 6 måneder gammelt designstudie og vi fik så megen ros at vi gik hjem med røde kinder.

Mere om 0.1 her
bottom of page