top of page

Under dette punkt kan man se nogle af de samarbejder, vi har deltaget i. Her er det enten modificerede versioner af vores faste sortiment, eller produktion af større kvantiteter af samme produkter i farvervarianter der ellers ikke er standard. 

Verner Panton Topplade & Aveny T stolen - Montana Furniture

Efter Montana’s design, hjalp vi med at udvikle og producere en top plade, til deres Verner Panton Wire model. Senere hjalp vi Anders Engholm med at udvikle “Aveny T stolen” der vandt programmet Danmarks Næste Klassikker i 2022, som derefter blev sat i produktion og solgt via Montana.

Hummel

Vi har samarbejdet med Hummel i flere omgange, hvor den ene opgave bestod i at producere bakker til produkter og displaybakker til deres butik i RO's Torv, og som alle vores andre produkter, er bakker lavet i 100% genanvendt plast. 

A CIRCULAR PRODUCTION

Green Kayak

Vi har taget GreenKayaks ødelagte og brugte kajakker, renset dem, kværnet dem og produceret skåle og knager til dem, af deres gamle kajakker. Skålene og knagerne er fra vores produktkatalog, men produceret i farver, efter Greenkayaks ønske og plast.

Aalborg Kongres & Kultur Center

Til Aalborg Kongres og Kultur Centers restaurant, lavede vi flere af vores egne produkter, i
størrelser og farver efter deres ønske. Det var blandt andet store bakker, både runde
og rektangulære, vores STACKS siddemøbler og andre små pyntegenstande..

OBS: Billeder kommer snarest

Meyers Bageri

Meyers Bageri åbnede i 2022, deres nye lokation på Gl Kongevej i København. Tilbageriet er der et tilhørende udeområde, hvor vi lavede 10 bordplader til netop dette, i 2 af vores standard farver, Mango Haze og Kiwi Currents.

Green Kayak

Hvis der er spørgsmål til disse projekter, og hvad vi kan tilbyde, skal man være velkommen, til at kontakte os her:

bottom of page