top of page
sjov i værkstedet.jpg

WORKSHOPS OG UNDERVISNING

Vi mener at kreativitet og cirkulær økonomi går hånd i hånd, og det er en fantastisk sjov og lærerig måde at arbejde med bæredygtighed, selv at få hænderne i maskineriet - selvfølgelig ikke bogstavelig talt! Vi har stor erfaring med at afholde workshops og undervisningsforløb, hvor man selv får mulighed for at være med i processen og forhåbentlig kan tage en god del inspiration og motivation med hjem.

Et eksempel på et tidligere undervisningsforløb, bestod i undervisning i cirkulær økonomi og bæredygtigt design for CBS og KADK studerende, men vi har samtidigt også haft forskellige virksomheder og institutioner på besøg.

 

Det du kan være sikker på er, at vi tilpasser altid vores workshops afhængig af hvem der deltager. Du kan derfor besøge os som uddannelsesinstitution eller som virksomhed - Vi skal nok sikre at dagsordenen har relevans for jer.

KHJ04507.jpg

Hvem?

Hvem som helst kan være med, dog er minimums alderen 10 år og børn skal desuden være i følgeskab med voksne.

KHJ04497.jpg

Hvad?

Workshops og undervisningsforløb vil være en kombination af oplæg og praktisk brug af vores maskiner.

KHJ04502.jpg

Hvor?

Maskinerne er bygget, så de kan tages med og vi kan derfor både komme ud til jer, men i har også mulighed for at besøge vores værksted i Skovlunde.

KHJ04505.jpg

Hvornår?

Et forløb kan vare 4 timer eller flere uger, det er meget op til jer, hvilket behov og fokus i gerne vil have ud af forløbet og selvfølgelig hvor stor en klasse i har med.

Hvor meget?

Priserne varierer selvfølgelig, afhængig af forløbet, hvor mange der deltager etc. Prisen er inklusiv materialer og hvad der ellers skal bruges.

Kontakt

Lyder et undervisningsforløb eller en workshop som noget der kunne have interesse? Så må i endelig tage fat i os, så vi kan aftale nærmere!

bottom of page