top of page

Projekter og rådgivning

I A Circular Design Studio vil vi gerne opfylde så mange drømme som muligt. Derfor tilbyder vi mange designløsninger, som kan tilpasses dine behov. Herunder kan du se vores mange projekter, og måske få inspiration til en løsning der passer dig eller din virksomhed. 
Læs også meget mere om vores rådgivnings og udviklingsopgaver, projekter vi har lavet for virksomheder og undervisnings
forløb.

 

Siden er under udvikling og i vil derfor ikke kunne finde alle informationer her, men i er al tid velkomne til at tage kontakt til os.

Y67A1858-14.jpg

PROJEKTER FOR VIRKSOMHEDER

Har du en drøm om de perfekte podier til dit produkt, dekorative fliser til at pynte på væggene i et hvidt kontor eller standere unikt tilpasset dine anderledes vandflasker, så står vi gerne til rådighed. 


På bestilling laver vi cirkulært specialdesign til dig og din virksomhed. Ved hjælp af vores særlige teknik kan vi fremstille produkter i solid kvalitet, de klareste farver og unikke mønstre - tilpasset dine ønsker til form, størrelse og udtryk.


Vi har blandt andet lavet projekter for vandret, AYM studio og rebottle og har mange flere i støbeskeen

Stylish%20Golfer_edited.jpg

RÅDGIVNING OG UDVIKLINGSPROJEKTER

En vigtig del af vores virksomhed er at udvikle måder at skabe mere cirkulær økonomi og bidrage til mere genanvendelse. Det har vi gjort i samarbejde med Københavns Kommune, hvor vi praktisk har undersøgt mulighederne for at genanvende Københavnernes storskrald og med støtte fra EU, hvor vi har undersøgt muligheden for at udvikle et cirkulært retursystem. Læs mere om projekterne her og kontakt os, hvis du har et projekt du har brug at få udvikling eller rådgivning til.

bottom of page