top of page
Orange on Orange

PROJEKTER FOR VIRKSOMHEDER

Designdrømme

Vi tror på at fantastisk design starter med en simpel idé og dernæst evnen og viljen til at føre den ud i livet. I A Circular Design Studio har vi et team af design entusiaster der er dedikerede til at realisere din vision. Med vores kompetencer inden for design, cirkulær økonomi og virksomhedsdrift er vi sikre på at dine forventninger ikke blot er mødt, men overgået. Se vores projekter her og kontakt os, så vi sammen kan gøre dine drømme til virkelighed.

aiaiai.png

AIAIAI X NINJA TUNES

Aiaiai har i samarbejde med Ninja Tunes Records fremstillet høretelefoner af gamle LP'er. Pladerne har vi kværnet, og de er herefter blevet til de her fede høretelefoner.

AYM.jpg

AYM STUDIO

AYM er et smykke firma der var interesseret i at gøre deres produkter mere bæredygtige og mere unikke. Den opgave må vi sige at være lykkes godt med, og smykkerne har fået stor international ros og sælges nu blandt andet i MoMa's design shop i New York. De er også inkluderet i The Guardians artikel: 10 of the best... Ethical earrings.

Y67A1858-14.jpg

VANDRET

Vandret er et vandflaske firma, med nogle lidt anderledes former end man ellers kender. Det var derfor vigtigt for Vandret at have nogle lige så anderledes standere, der fik det bedste frem i deres produkt. De blå terazzo standere i 100% genanvendt plast vi designede opfyldte det ønske. Kunne du tænke dig noget lignende?

truegum3.jpg

TRUE GUM

True gum producerer plastik frit tyggegummi og er en virksomhed der går meget op i bæredygtighed. Derfor havde de også brug for en præmie der levede op til deres principper i forbindelse med en konkurrence. Et spil klodshans i vores flotte terazzo blandinger i 100% genanvendt plast endte med at blive den flotte løsning.

Slice of Grapefruit

REBOTTLE

Vi er ved at udvikle standere til Rebottle, der også er et vandflaske firma. Billeder og beskrivelser kommer snart.

Stylish Golfer

AWARDS

Vi har lavet awards til et awardshow - billeder og beskrivelse kommer snart.

HVAD ER DINE MULIGHEDER

Er du interesseret i at realisere din idé hos os, kan du her se hvilke muligheder vi har. Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os hvis din vision er lidt ud af boksen.

mango haze.png

FARVER

Vi har over 30 unikke farvekombinationer og mange flere som vi kan tilpasse dine ønsker.

Y67A1879-19.jpg

TYKKELSE

Vores plader kan produceres i tykkelsen 5 - 150 mm som egner sig til alt fra skulpturer til mindre interiørprodukter.

INGEN DYR OPSTART

På grund af vores egenudviklede produktionsmetode skal vi ikke bruge dyre støbeforme og kan derfor give en billigere opstartspris.

Y67A1807-7.jpg

LIGE SOM DU ØNSKER

Vi producerer både færdige produkter og speciallavet interiør efter mål, ligesom vi også gerne graverer dit logo i produkterne.

lillemand.jpg
bottom of page