top of page
Stacks.jpg

TEAMET

Beneath the Studio Surface

KHJ04085.jpg
416686662_346865208122021_7459034347608120518_n.jpg

ANDREAS ZACHO

Creative Director/CEO/Main circular force

Andreas er grundlægger og CEO og den kreative mastermind i A CIRCULAR DESIGN STUDIO. Der var ikke noget af det her, der var sket, hvis det ikke var for ham. 

Han laver alt, og med en baggrund i arkitektur er hans hjerne automatisk tunet ind på æstetik og design. Han er en praktisk mand, som tænker kvalitet ind i alt hvad han laver, så du er sikret et førsteklasses produkt. Han har erfaring med virksomhedsdrift og klarer selv alle business tingene, og så har han brugt seks år i søværnet. Vi har hørt rygter om, at passionen for miljøet er opstået en tidlig morgen, hvor han skuede ud over verdenshavene, og solens første stråler faldt på en colaflaske, der skvulpede rundt.

Kontakt: andreaszacho@acirculardesignstudio.com

Har du spørgsmål omkring designs, produktudvikling, workshops og undervisning kan du kontakte Andreas.
 

Kasper.jpg

KASPER HOLM JENSEN

Fotograf og produktionsassistent

Kasper har taget næsten alle vores billeder - og lavet vores film. Han er et fotografisk geni og han er netop sprunget ud som selvstændig. Han startede på en uddannelse, men man skal følge sine drømme, og det har han valgt at gøre. Og det kan vi jo så nyde rigtig godt af. Kasper er fast inventar i A Circular Design Studio og vi arbejder på at kunne se meget mere til ham snart.

Har du spørgsmål omkring sociale medier, billeder, samarbejder, stylings og lignende kan du kontakte Kasper Holm Jensen.

Kontakt:  kasperholmjensen@acirculardesignstudio.com

Kasper har desuden sin egen fotografvirksomhed sideløbende. Så hvis du eller din virksomhed vil have taget nogle gode billede eller lavet noget video, kan han i den forbindelse kontaktes på:
kasperholmjensen@hotmail.com

Derudover kan du finde hans produktioner på:

https://www.kasper-holm-jensen.com 

eller hans instagram: @kasperholmjensen 

KONTAKT OS

Hvis i har nogle spørgsmål kan i kontakte os på:

contact@acirculardesignstudio.com

Vi vender tilbage så hurtigt vi kan!

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn

Tak for din indsendelse!

bottom of page