top of page

A CIRCULAR BUSINESS

Vi er et utraditionelt plastiksnedkeri, der designer og producerer interiør, installationer og kunstværker i 100% genanvendt plast. 

Efter flere års udvikling og test og med hjælp fra vores dygtige medarbejdere der består af arkitekter og møbeldesignere, har vi etableret innovative metoder at bruge genbrugsplast på.

Med kombinationen af godt håndværk, kreative hoveder og brugen af genbrugsplast, har vi skabt et designstudie der kan tilbyde løsninger, som ingen andre kan tilbyde i Danmark.

På vores værksted i Skovlunde, håndterer vi alt fra design, rådgivning og produktion og vi har delt vores ydelser op i 3 underkategorier, så i kan læse nærmere om netop det i har brug for hjælp til. 

B&O.jpg

A Circular Solution, er til jer, der har behov for den komplette løsning: her kan vi stå for alt, fra design, indretning, projektstyring og produktion, både intern og ekstern, uanset om det er mindre produkter, eller større bygge og indretningsprojekter. Her håndterer vi hele processen, fra start til slut.

KHJ02966.jpg

A Creative Circle, er til dig der har en overordnet idé, måske de første skitser og tegninger, men gerne vil have sparring til designet, produktion og udførslen. Vi kan også hjælpe med rådgivning, sparring og design, selvom produktion ikke er hos os, det er helt op til jer.

Aveny-T.jpg

A Circular Production er til dig der allerede har en idé, tegninger og projekt klar, du mangler blot hjælp til at få emnet produceret. A Circular Production er også til dig, der ønsker nogle produkter fra vores eksisterende produktkatalog, men på specielle mål, farver, med logo eller lignende.

De konkrete undersider, er under konstant opdatering, men vi kan kontaktes omkring vores forskellige erhvervsydelser her:

bottom of page