A CIRCULAR BUSINESS

A CIRCULAR DESIGN STUDIO er et utraditionelt plastiksnedkeri, der indeholder både design og produktionskapaciteter. Vi er et designstudie der har de håndværks- og designmæssige kompetencer og via vores dygtige medarbejdere der består af arkitekter og møbeldesignere, har vi etableret innovative metoder at bruge genbrugsplast på. Brugen af genbrugsplast udspringer fra idealet af en cirkulær tankegang,  det vil sige at det skal være muligt at skabe nyt design fra allerede eksisterende materiale, Med kombinationen af godt håndværk, kreative hoveder og brugen af genbrugsplast, har vi skabt et designstudie der kan tilbyde løsninger, som ingen andre kan tilbyde i Danmark. Vi har skabt møbler, installationer og meget andet til- og i samarbejde med en lang række af virksomheder der indbefatter alt fra B&O til Montana Furniture.

Nedenfor er det muligt at se, hvilke forskellige løsninger vi kan tilbyde jer, samt eksempler derpå. 

B&O.jpg

En af de ydelser vi kan tilbyde, er løsning af helhedsopgaver, hvor vi står for alle aspekter i processen af et kreativt projekt. Vi kan rådgive, producere og installerer et projekt.

Klik her, for billeder af projekter, hvor vi har stået for flere aspekter, af en opgave.

KHJ02966.jpg

A CREATIVE CIRCUL

Vi kan også være en kreativ sparringspartner,. der samtidig kan fremstille unikke produkter. Her er eksempler på, hvor vi har fået rammer, og dernæst udnyttet vores professionelle kompetencer til at føre kreativitet til virkelighed.

Aveny-T.jpg

A CIRCULAR PRODUCTION

Produktion kan vi også hjælpe  virksomheder med, Under dette punkt kan man se nogle af de samarbejder, vi har deltaget i. Her er det enten modificerede versioner af vores faste sortiment, eller produktion af større kvantiteter af samme produkter, der kan ses her.